Marata-alalla asiakaspalvelu on ratkaisevassa roolissa asiakkaiden pysyvyyteen. Asiakaskokemus rakentuu yrityksen ja asiakkaan kanssakäymisessä ja usein marata-alalla ollaan kontaktissa asiakkaan kanssa. 

Onnistunut asiakaskokemus koostuu osittain asiakaspalvelusta sekä osittain palveluelämyksestä ja itse tuotteesta. Kilroy Travelsin toimintakonsepti on helppokäyttöinen ja selkeä. Asiakaspalvelu toimii sekä matkatoimistoissa että suositulla nettisivustolla. Kilroy Travels tuottaa asiakkailleen suuria elämyksiä pienellä rahalla. Yrityksenä matkatoimisto on etenkin nuorten ja opiskelijoiden suosiossa. Omatoimimatkailijat ja seikkailijat voivat suunnitella matkojaan asiantuntijoiden avustamana. Yrityksen maine leviää koko ajan puskaradion kautta tuntemattomien korviin. Varsikin näin laman aikaan edulliset matkat ovat kysyttyjä.

Kilroy Travels erottuu muista matkatoimistoista juuri peruskonseptin ulkopuolella olevista matkoistaan. Yrityksen Internet-sivuilla korostuu eksoottisemmat kohteet, joihin pääsee tutustumaan lähemmin monien reppureissareiden ja adventure-matkailijoiden tarinoiden sekä blogien kautta. Tämä taatusti nostattaa lukijan matkakuumeen. Kilroy tarjoaa siis laajalla rintamalla nykypäivän joustavampaa ja rennompaa matkailua; ei ole tarjolla vain 2 viikon lomia Teneriffalla vaan elämyspaketteja ympäri maailman. Vain taivas on rajana.

Sivustolla on mahdollisuus KILROY blogsiin, jonka avulla jaetaan kokemuksia muille reissaajille ja pidetään yhteyttä ystäviin.  Sivustoon voi lisätä suoraan kuvia ja videoita sekä läheiset voivat seurata reissun etenemistä ja jättää halutessaan kommentteja sivustolle. Kyseinen palvelu on erittäin suosittu, sillä muiden matkakokemuksista saa varteenotettavia vinkkejä oman matkan suunnitteluun.

Positiivinen asiakaskokemus Kilroy Travelsin nettisivuilla muodostuu palveluntarjoajan energisyydestä, innosta sekä ainutlaatuisista matkaelämysmahdollisuuksista. Madventursien seikkailublogi ja vuoden traveller-kilpailun seuraaminen tuo asiakkaalle mahdollisuuksien kirjon konkreettisesti toteutettavalle tasolle. Lisäksi asiakaspalvelu toimii helposti: nettisivujen kautta voi olla yhteydessä matkaekspertteihin, jotka auttavat räätälöimään matkasuunnitelman jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

 

-MV